Jumaat, 29 Oktober 2010

HEBAT!!!!! 60'000 hadir ke ceramah tok guru di Galas...Ramai sungguh yang hadir ke ceramah Nik Aziz yang diadakan di Sg Terah, Gua Musang semalam. Walaupun didalam keadaan hujan renyai-renyai, tak berganjak mereka yang hadir hanya semata-mata untuk mendengar amanat Tok Guru.

Hampir 60'000 berasak-asak ke ceramah tersebut hingga mengakibatkan kesesakan lalulintas sepanjang 10 kilometer dari tepat ceramah.Ceramah yang sepatutnya dihadiri juga oleh Anwar dan Lim Guan Eng ini agak kurang meriah kerana kedua-dua tokoh pembangang....opsss..tokoh pembangkang tersebut tidak hadir dengan alasan kesesakan teruk didalam perjalanan.

Namun, barisan penceramah simpanan dari PAS berjaya mengawal keadaan dengan cara yang amat profesional sekali. Tahniah diucapkan kepada mereka.Ceramah yang sesekali diselang selikan dengan lawak tahap internasional dari penceramah PAS, telah berjaya menghiburkan para hadirin. Ini menyebabkan para hadirin yang berjumlah 60 orang...opsss lagii....berjumlah 60'000 orang disitu tersenyum riang.


Nik Aziz pasti berbangga dengan sambutan hangat sebegini!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan